Nokian Lumia 920 Viedään Käsistä Maailmalla

Blogi
Nokian Lumia 920 Viedään Käsistä Maailmalla

Nokian uusi Lumia malli 920 näyttää menestyvän maailmalla loistavasti. Esimerkiksi Kiinassa sitä on Yahoo Chinan mukaan tilattu lyhyessä ajassa jo 2,5 miljoonaa kappaletta.

Tämä on merkittävä määrä jos tieto pitää paikkaansa, koska viimeisellä vuosineljänneksellä kesällä Lumioita myytiin yhteensä noin 3 miljoonaa kappaletta. Virallisia lukuja uuden Lumian myynnistä ei kuitenkaan vielä ole annettu julkisuuteen.

Lumiasta on raportoitu positiivisia myyntituloksia myös muissa maissa, kuten Saksassa ja Yhdysvalloissa.

Saksassa Lumia 920 on Nokian mukaan myyty loppuun. Tämä ilmoitus on myös vauhdittanut Nokian nousuun pörssissä. Nousu on ollut jopa poikkeuksellisen jyrkkä. Olisiko nyt oikea aika taas ostaa Nokian osakkeita?

Myynti Kulkee Myös Verkkokauppojen Kautta

Lumia 920 on kovassa huudossa myös verkkokauppojen kautta tilattuna. Tiedotteiden mukaan mm. maailman johtaviin verkkokauppoihin kuuluva Amazon.com on myynyt uuden Lumian loppuun.

Vaikka luvut eivät ole vielä virallisia, niin ne kuitenkin antavat viitteitä siitä, että kyseinen Lumia 920 on maailmanlaajuisesti erittäin kiinnostava tuote. Onko Nokialla useiden vuosien hiljaiselon jälkeen jälleen käsissään markkinavoittaja?

Lumian loppuminen kaupoista osoittaa selkeästi myös sen, että mielenkiinto Windows phone 8:aa kohtaan on kiistämätön. Jos käy niin kuin nyt näyttää, että Windows phone 8 lyö itsensä läpi, niin tämä merkitsee mullistusta niin Nokialle kuin muillekin järjestelmää hyödyntäville valmistajille.

Tämä voi olla avain Nokialle sen pyrkimyksissä vallata takaisin menettämäänsä markkinaosuutta älypuhelinmarkkinoilla. Todennäköisesti Nokia tulee ainakin haastamaan vahvasti Applen iPhonen ja Android- puhelimet lähitulevaisuudessa.

Mitä mieltä olet? Onko Nokia vihdoin onnistunut luomaan älypuhelimen, millä se pystyy jälleen kilpailemaan muiden laitevalmistajien kanssa?

Lähde: Kauppalehti.fi

(Osa tämän sivuston linkeistä on nk. Affiliate-linkkejä. Tälläistä linkkiä klikatessasi siirryt palveluntarjoajan sivuille Affiliate-verkoston kautta, joka maksaa tälle sivustolle rahaa klikkauksista)