Tienaa Rahaa Netissä

Blogi
Tienaa Rahaa Netissä

Kyllästyttääkö päivätyö? Olisitko valmis tekemään lyhyempiä päiviä ja ansaita enemmän rahaa? Olisiko työskentely paratiisisaarella palmun alla houkutteleva idea? Jos vastaat näihin kysymyksiin kyllä ja haluat tienata rahaa netissä, niin jatka lukemista.

Ensimmäisenä varoitus: Tämä ei ole yksi netin miljoonasta ” Ansaitse netissä miljoonia euroja tekemällä töitä 15 minuuttia päivässä” mainoksista. Keskitymme tällä sivulla kumppanuusmarkkinointiin, joka on yksi monista tavoista tienata rahaa netissä.

==> Tutustu Kumppanointimarkkinoinnin Oppaaseen <==

Mitä Kumppanuusmarkkinointi On?

Kumppanuusmarkkinointi eli toiselta nimeltään affiliate-markkinointi on internet-markkinoinnin osa-alue, joka erityisesti rapakon toisella puolella on erittäin suosittu markkinoinnin muoto. Parhaat “Super affiliaatit” tienaavat kumppanuusmarkkinoinnilla miljoonia euroja kuussa.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan kumppanuusmarkkinointi toimii seuraavalla tavalla:

  1. Asiakas surffaa netissä ja etsii jotain tuotetta kirjoittamalla kyseisen tuotteen hakusanan esimerkiksi Googleen.
  2. Asiakas klikkaa itsensä Googlessa kumppanin(sinä) sivuille.
  3. Asiakas klikkaa sivullasi olevaa mainosta ja ohjautuu lopullisen myyjän sivuille.
  4. Asiakas ostaa tuotteen, jolloin myyjä maksaa sinulle komission koska asiakas on tullut heidän sivuilleen sinun sivustosi kautta. Komissiot maksetaan joskus jo siitä, että asiakas ainoastaan klikkaa mainostasi ja päätyy myyjän sivuille. Ostotapahtumaa ei siis välttämättä aina edes tarvita komission saamiseen.

Kumppanuusverkostot Suomessa

Miten sitten saan myyjät kiinnostumaan minusta ja sivuistani?

Tämä on tehty sinulle helpoksi, koska myyjän ja kumppanin välissä on normaalisti affiliate verkko. Affiliate verkot tarjoavat järjestelmän, minkä avulla myyjät ja kumppanit löytävät toisensa. Affiliate verkoston jäseneksi pääsemiseen riittää yleensä se että sinulla on hallussasi voimassa oleva nettisivu eli domain. Yksinkertaisella rekisteröitymisellä pääset etsimään myyjiä, jotka tarjoavat nettisivusi aiheeseen sopivia palveluita.

Suomessa on tänä päivänä jo melko paljon affiliate verkostoja. Näistä suosituimmat ovat:

Kumppanuusmarkkinointi Suomessa

Kumppanuusmarkkinointi on Suomessa aika uusi juttu verrattuna esimerkiksi Yhdysvaltoihin. Suomessakin se kuitenkin jo näkyy internetin käyttäjille. Moni tavallinen internetinkäyttäjä ei välttämättä tiedä, että esim. Facebookissa hyvin esillä oleva Top 10 matkatarjoukset,  vertaa.fi tai vaikkapa lehtitarjoukset ovat affiliate sivustoja. Eli kun ostat esim. matkan näiden sivustojen kautta, niin sivustojen ylläpitäjät tienaavat rahaa.

Myös tämä sivu on affiliate sivusto ja jos kirjaudut vaikkapa Tradetrackerin kumppanuusverkoston jäseneksi yllä olevan linkin kautta, niin lainaako.fi saa siitä komission. Tätä on siis affiliate markkinointi käytännössä.

Suomalaisillakin sivustoilla on mahdollisuus tienata jo nyt tuhansia euroja kuukaudessa ja kumppanuusmarkkinointi tulee todennäköisesti kasvamaan räjähdysmäisesti myös kotimaassamme tulevina vuosina. Nyt on siis hyvä aika hypätä kelkkaan jos haluat oikeasti tienata rahaa netissä.

Miten Pääsen Alkuun?

Alkuun pääsyi ei vaadita ihmeitä. Oikeastaan pakolliset asiat ovat oma domain(n. 10 euroa) ja palvelin, jolla domainisi toimii(n. 10 euroa kuussa). Tällä panostuksella pääset alkuun. Se miten jatkossa sijoitat rahaa eri oheistoimintoihin, on täysin sinun päätettävissäsi.

Kuten alussa sanottiin, niin tämä ei ole “Tienaa 10 miljoonaa euroa minuutissa” mainos. Kumppanuusmarkkinointi on täyttä työtä ja suurin osa sitä kokeilevia epäonnistuu surkeasti. Tarvitset siis kovaa asennetta ja erityisesti kärsivällisyyttä pärjätäksesi.

Hyvä puoli on se että näillä kahdella ominaisuudella pärjää jo pitkälle. Et tarvitse mitään ihmeellisiä nörtin taitoja menestyäksesi. Passiivinen rahan tienaus on yksi parhaista asioista maailmassa. Mikäs sen parempaa, kuin loikoilla 2 viikkoa palmun alla samaan aikaan kun nettisivustosi tahkoavat sinulle rahaa.

Kenellä tahansa on mahdollisuus tienata rahaa netissä ikään ja sukupuoleen katsomatta, ja kumppanuusmarkkinointi on erityisesti ensikertalaiselle se helpoin tapa lähteä liikkeelle.

Alkuun pääsyn helpottamiseksi suosittelemme seuraavaa opasta:

==> Tutustu Kumppanointimarkkinoinnin Oppaaseen <==

(Osa tämän sivuston linkeistä on nk. Affiliate-linkkejä. Tälläistä linkkiä klikatessasi siirryt palveluntarjoajan sivuille Affiliate-verkoston kautta, joka maksaa tälle sivustolle rahaa klikkauksista)