Lainaa Ilman Takaajia Tai Vakuuksia Nopeasti

Lainat
Lainaa Ilman Takaajia Tai Vakuuksia Nopeasti

Internetin kautta on tänä päivänä erittäin helppoa ja vaivatonta hakea lainaa nopeasti netistä ilman takaajia tai vakuuksia. Ennen lainan hakemista on kuitenkin syytä hieman tutustua eri lainantarjoajien vaihtoehtoihin.

Helpottaaksemme valintaasi, olemme arvioineet alle kolme suosittua lainantarjoajaa. Kaikki nämä palvelut tarjoavat lainaa ilman takaajia tai vakuuksia, sekä ovat kuluiltaan ja koroiltaan erittäin kilpailukykyisiä. Suosittelemmekin näitä palveluita, jos tarvitset nopeaa lainaa netistä.

Parhaat Paikat Hakea Lainaa Ilman Takaajia

Risicum

Risicum on Suomen suurin pikalainoja myöntävä yritys. Risicum myöntää lainaa ilman takaajia tai vakuuksia täysi-ikäiselle, moitteettoman luottorekisterin omaaville henkilöille nopeasti ja vaivattomasti netissä

Risicum tarjoaa sekä pieniä pikavippejä, että suurempia kulutusluottoja erilaisiin rahoitustarpeisiin. Pikavippiä voit hakea 50-1000 € 14-90 vuorokauden maksuajalla ja kulutusluottoa on mahdollista saada 1000-2000 € 3-12 kuukauden maksuajalla.

Lainaa kannattaa hakea Risicumilta mm. seuraavista syistä:

  • Luottopäätös tehdään välittömästi lainahakemuksen teon yhteydessä.
  • Kulutusluotto myönnetään ilman takaajia tai vakuuksia.
  • Lainahakemuksen teko ei maksa sinulle mitään.
  • Risicum on taatusti luotettava. Lainaa on myönnetty jo yli 200 000 asiakkaalle.
  • Palvelun turvallisuus taataan salatulla yhteydellä ja pankkitunnistautumisella.

==> HAE Risicum Lainaa Tästä <==

Joustolaina

Joustolaina tarjoaa kuluttajille erittäin nopean ja helpon tavan lainata myös hieman suurempia summia ilman takaajia tai vakuuksia. Joustolainalta voit saada lainaa jopa 4000 € saakka.

Takaisinmaksuajan voit valita 1-3 vuoden väliltä. Joustolainan erikoisuus on siinä, että se myöntää jokaisen lainan alkuun yhden lyhennysvapaan vuoden!

Lyhennysvapaan vuoden aikana maksat ainoastaan lainan korot ja kulut. Aloitat siis varsinaisen takaisinmaksun vasta vuoden kuluttua lainan ottamisesta.

Joustolainan hakeminen on erittäin helppoa. Ensimmäisenä täytät lainahakemuksen ja klikkaat lähetä painiketta. Jos hakemuksesi hyväksytään, niin saat tästä tiedon välittömästi lomakkeen lähettämisen jälkeen. Tämän jälkeen tulostat ja allekirjoitat hakemuksen ja lähetät sen tarvittavien liitteiden kera.

Kun Joustolaina on vastaanottanut tarvittavat asiakirjat ja lainapäätös on niiden perusteella myönteinen, niin hakemasi lainasumma siirretään tilillesi Nordea-pankin kautta.

Saadaksesi Joustolainaa, sinun tulee täyttää seuraavat ehdot:

  • Olet 25- vuotias.
  • Tulosi ovat vähintään 15 000 € vuodessa.
  • Sinulla on puhdas maksuhistoria.

==> HAE Joustolainaa Tästä <==

Halens Yksityislaina

Halens tarjoaa lainaa ilman takaajia tai vakuuksia jopa 3000 € asti. Halens lainasta et maksa korkojen lisäksi mitään muita kuluja ja teet itse päätöksen, mihin lainaamasi rahat käytät.

Halens laina on ns. annuiteettilaina, eli maksat lainaa takaisin saman suuruisissa erissä joka kuukausi. Lainan todellinen korko on 29,84 %. Esim. jos lainasumma on 1000 € viiden vuoden maksuajalla, niin kuukausimaksu on 31 €/kk. Eli kokonaiskulut tässä esimerkkitapauksessa ovat 860 €. Korko saattaa hieman vaihdella mutta takaisinmaksuerä pysyy aina samana.

Halens lainassa sinulla on myös mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen. Tämä on mahdollista siinä vaiheessa, kun olet hoitanut lainasi lyhennyksiä moitteetta neljän kuukauden ajan. Maksuvapaa kuukausi on mahdollista pitää kaksi kertaa vuodessa.Maksuvapaan kuukauden korko lisätään lainan loppusummaan, eli se pidentää luoton takaisinmaksuaikaa.

==> HAE Halens Lainaa Tästä <==

Jos haluat nähdä tarkemman vertailun lainaa ilman takaajia myöntävistä paikoista, niin suosittelemme että tutustut kulutusluottovertailu osioomme.

(Osa tämän sivuston linkeistä on nk. Affiliate-linkkejä. Tälläistä linkkiä klikatessasi siirryt palveluntarjoajan sivuille Affiliate-verkoston kautta, joka maksaa tälle sivustolle rahaa klikkauksista)