Miten Voi Saada Lainaa Ilman Luottotietoja?

Lainat
Miten Voi Saada Lainaa Ilman Luottotietoja?

Ensinnäkin on todettava että lainan saaminen luottotiedottomana ei ole mikään maailman helpoin tehtävä. Pikavippiä tai lainaa myöntävät palvelut tarkistavat luottotietosi tänä päivänä lähestulkoon aina kun haet lainaa netin kautta sähköisellä hakemuksella tai tekstiviestillä.

Vippiä tai pikalainaa on kuitenkin joissain tapauksissa mahdollista saada myös luottotiedottomana. Alta löydät vinkkejä, mitä sinun kannattaa tehdä saadaksesi lainaa luottotiedottomana.

Lainaa Ilman Luottotietoja – Miten Ja Mistä?Kuten yllä jo mainitaan, niin useimmiten palveluntarjoajat tarkistavat luottotietosi kun haet pikaluottoa internetin kautta. Jos olet hakemassa pienempää vippiä, niin tässä tapauksessa sinulla saataa olla joidenkin palveluntarjoajien kautta mahdollista saada pikavippiä myös ilman luottotietoja. Tutustu sisarsivustomme pikavippivertailuun ja löydä itsellesi sopiva vaihtoehto.

Jos taas olet hakemassa isompaa lainaa, niin siinä tapauksessa luoton saaminen on huomattavasti hankalampaa. Vaikka lähes kaikki kulutusluottoja netissä tarjoavat yritykset myöntävät lainaa ilman takaajia, niin ne kuitenkin tarkistavat hakijan luottotiedot 100 %:n varmuudella.

Isomman lainan saaminen luottotiedottomana vaatii aina henkilökohtaista käyntiä pankissa. Jos pystyt todistamaan pankille, että vanhat velkasi ovat jo kuitattu, niin useimmiten pankit suhtautuvat laina-anomukseesi myötämielisesti vaikka sinulla olisikin maksuhäiriömerkintä rekisterissä.

Ratkaisevia tekijöitä myönteiseen lainapäätökseen luottotiedottomalle ovat mm. seuraavat asiat:

  1. Osoita velkasi jo kuitatuiksi, niin pankin on helpompi tehdä myönteinen lainapäätös
  2. Luottotietojen menettämiseen on paljon eri syitä. Jos olet menettänyt ne esim. sosiaalisten syiden, työttömyyden tai opiskelun takia, niin näm saattavat olla pankin mielestä ns. hyväksyttäviä syitä ja vaikuttavat positiivisesti lainapäätökseen.
  3. Varaudu osoittamaan pankille että tämän päivän maksukykysi on varmasti riittävä hakemasi lainan takaisinmaksuun.
  4. Jos sinulla on mahdollisuus saada lainallesi vakuuksia tai takaajia, niin tämä auttaa aina.

Jos olet siinä tilanteessa että sinulla ei ole mahdollisuutta toteuttaa yllä mainittuja asioita ja olet esimerkiksi joutunut pahaan lainakierteeseen, niin siinä tapauksessa suosittelemme ottamaan yhteyttä paikalliseen velkaneuvojaan ja sopimaan järjestelyt, joilla pääset eroon vaikeasta tilanteestasi.

Vinkkejä Maksuvaikeuksiin Joutuneille

 

 

 

 

 

 

Alta löydät muutaman vinkin, mitä sinun kannattaa noudattaa, jos olet joutunut maksuvaikeuksiin ja et ole enää kykenevä lyhentämään velkaasi ajoissa:

  1. Ota välittömästi yhteys velkojaasi ja sovi maksujärjestely. Lainanmyöntäjät ovat hyvin myötämielisiä järjestelyjä kohtaan koska suurimmat kulut heille aiheutuu siitä, jos velka jää kokonaan saamatta. Voit myös sopia esimerkiksi kokonaan lyhennysvapaista kuukausista.
  2. Älä maksa velkaa velalla, eli vältä uusien luottojen ottamista entisten maksuun.
  3. Muuta elämäntapojasi. Osta vain silloin kun se on todella tarpeellista.
  4. Vältä osamaksusopimuksia, koska niillä on tapana kertaantua ikävästi.
  5. Ota yhteyttä velkaneuvojaan jos tilanteesi tuntuu ylitsepääsemättömältä.

Näitä yksinkertaisia neuvoja noudattamalla sinulla on paremmat mahdollisuudet selvitä veloistasi ja ottaa askel kohti täysin velatonta elämää.

Lopuksi

Kuten alussa totesimme, niin lainan saaminen luottotiedottomana voi olla erittäin hankalaa. Jos rahan tarve on todella akuutti, niin kulutusluottojen lisäksi löytyy muitakin keinoja saada rahaa nopeasti.

Jos sinulla on kotona turhia tavaroita, koruja yms. niin panttilainaamot ottavat vastaan tälläisiä tavaroita. Voit joko lunastaa tavarasi takaisin muutaman viikon kuluessa, tai jos et näin tee, niin esineet siirtyvät panttilainaamon omistukseen.

Voit panttilainaamojen lisäksi myydä turhaa tavaraasi esimerkiksi huuto.netissä tai jos sinulla on arvokkaita kultaesineitä, niin palvelut kuten Suomen Ostokulta ostavat kultaa. Myyntiin kelpaavat sekä rikkinäiset että ehjät kultaesineet.

Jos lähipiiristäsi löytyy ystäviä tai sukulaisia, jotka ovat valmiita auttamaan sinua, niin heiltä lainaaminen on hyvä vaihtoehto. Tässäkin tapauksessa kannattaa kuitenkin myös miettiä takaisinmaksukykyä, koska välit ystäviin saattavat tulehtua hyvinkin helposti jos lainan jättää maksamatta.

(Osa tämän sivuston linkeistä on nk. Affiliate-linkkejä. Tälläistä linkkiä klikatessasi siirryt palveluntarjoajan sivuille Affiliate-verkoston kautta, joka maksaa tälle sivustolle rahaa klikkauksista)