Pikavippi Ilman Puhelinta

Pikavipit
Pikavippi Ilman Puhelinta

Pikavipin hakeminen ilman puhelinta onnistuu tänä päivänä monen eri pikavippipalvelun kautta. Suurin osa pikavippejä tarjoavista palveluista on jo ottanut käyttöönsä nykyaikaisen verkkopankkitunnistautumisen, joten puhelinta ja tekstiviestivahvistusta ei enää tarvita.

Pikavippi ilman puhelinta on monessakin mielessä parempi vaihtoehto, kuin esim. perinteinen tekstiviestillä hakeminen. Ensinnäkin säästät rahaa tekstiviestikuluissa. Pikavippiyrityksille lähetetyt tekstiviestit maksavat yleensä 2-4 € kappaleelta ja joskus jopa enemmänkin.

Positiivinen asia on myös se että hakemalla pikaluottoa netin kautta, vältyt mahdollisilta huijauksilta. Näitä huijarifirmoja nimittäin löytyy edelleenkin. Ei tosin onneksi enää niin paljon, kuin muutama vuosi takaperin.

Mistä Kannattaa Ottaa Pikavippi Ilman Puhelinta?

Pikavippejä tarjoavia palveluita on Suomessa satoja ja korot/kulut eri palveluiden välillä vaihtelevat huomattavasti. Valintaasi helpottaaksemme, olemme listanneet alle tämän hetken suosituimmat ja edullisimmat paikat hakea pikavippiä ilman puhelinta.

Onko Netin Kautta Vipin Hakeminen Turvallista?

Tämä on hyvä kysymys koska aina kun liikutaan internetissä, niin tietoturva-asiat tulee ottaa vakavasti. Verkkohakemukseen voi kuitenkin suhtautua luottavaisesti, sillä vipin hakemiseen käytetään TUPAS- tunnistautumista,joka on Suomalaisten pankkien yhteinen tunnistautumispalvelu. Käytännössä tunnistautuminen toimii seuraavasti:

Kun kirjaudut palveluntarjoajan verkkopalveluun, niin istuntosi tallennetaan ja sinut ohjataan oman pankkisi tunnistautumissivulle, jossa syötät käyttäjätunnuksesi. Tämän jälkeen pankki varmistaa palveluntarjoajalle tietosi.

Lainan hakeminen netin kautta on siis yhtä turvallista, kuin nettipankissa asioiminen

Lopuksi

Pikavipin hakeminen ilman puhelinta on ehdottoman hyvä idea. Ensinnäkin pikaluotto tulee tällä tavalla muutaman euron halvemmaksi, eikä sinun tarvitse pelätä huijatuksi tulemisen mahdollisuutta.

On valitettavaa että pikavippialalla on niin huono maine, koska oikein käytettynä pikavipit ovat korvaamaton apu akuuttiin rahantarpeeseen. Osittain alan huono maine johtuu siitä, että menneinä vuosina markkinoilla on liikkunut paljon huijariyrityksiä ja osalla asiakkaista on tätä kautta huonoja kokemuksia pikavipeistä.

Onneksi suurin osa näistä yrityksistä on kuitenkin tehoistetun valvonnan avulla saatu poistettua markkinoilta.

Ota siis pikavippi ilman puhelinta, niin säästät tekstiviestikuluissa ja vältät huijatuksi tulemisen mahdollisuuden.

Jos olet isomman lainan tarpeessa, niin tutustu myös lainat osioomme.

(Osa tämän sivuston linkeistä on nk. Affiliate-linkkejä. Tälläistä linkkiä klikatessasi siirryt palveluntarjoajan sivuille Affiliate-verkoston kautta, joka maksaa tälle sivustolle rahaa klikkauksista)