Vipit Vertailussa

Pikavipit
Vipit Vertailussa

Vipit ovat tänä päivänä oiva ratkaisu akuuttiin rahapulaan. Tältä sivulta löydät Suomen luotettavimmat, suosituimmat ja edullisimmat vippejä tarjoavat paikat.

Vipintarjoajia on nykyään tarjolla pilvin pimein ja joukkoon mahtuu edelleenkin valitettavasti myös epärehellisiä toimijoita. Myös vippien kulut eroavat eri toimijoiden välillä yllättävänkin paljon. Onkin siis tärkeää hieman vertailla vippipaikkoja ennen pikaluoton ottamista. Valitse alta itsellesi sopivin lainapaikka ja hae pikalainaa tilillesi jo tänään!

Monetti.fi

Monetti mainostaa itseään Suomen edullisimpana vippejä myöntävänä palveluna. Kun vertaillaan 100-400 € vippejä, niin Monetti pärjääkin vertailussa erinomaisesti. Monetin edullinen hintataso johtuu Monetin ja sen asiakkaiden vuosien myötä muodostuneesta keskinäisestä luottamussuhteesta. Monetti on siis erittäin luotettu vippejä tarjoava palvelu.

Voit saada vippiä Monetilta, jos olet 21-vuotta täyttänyt henkilö. Ensimmäisellä hakukerralla sinulla on mahdollisuus ottaa vippiä 100-300 €, 14 tai 30 päivän maksuajalla.

==> HAE Vippiä Monetilta <==

Vivus.fi

Vivus on Suomen ensimmäinen palvelu, joka antaa ensimmäisen lainan asiakkailleen täysin ilmaiseksi. Jos otat esimerkiksi 200 € vipin uutena asiakkaana 30 päivän maksuajalla, niin maksat takaisin saman verran eli 200 €.

Vivukselta saat lainaa ilman takaajia 1-400 € euron tarkkuudella ja myös laina-ajan voit päättää päivän tarkkuudella 1-30 päivän välillä.

Suosittelemme Vivusta erityisesti sen takia, että ensimmäinen vippi tosiaan on asiakkaalle täysin maksuton.

==> HAE Vippiä Vivukselta <==

Risicum

Risicum on Suomen suurin netin kautta lainaa myöntävä yritys. Risicumilla on jo lähes 200 000 tyytyväistä asiakasta, joten palvelu on erittäin luotettava. Risicum tarjoaa vippejä joustavilla maksuajoilla, ilmaisella nettihakemuksella ja markkinoiden laajimmalla lainavalikoimalla. Vippien lisäksi Risicum tarjoaa luotettavasti myös isompia kulutusluottoja.

Vippejä on mahdollista hakea 50-1000 € väliltä ja maksuaikaa saat 14-90 vuorokautta riippuen vipin summasta. Vipit maksetaan tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikana joka päivä klo 7-23. Saat siis luottopäätöksen välittömästi lainahakemuksen yhteydessä.

Lainaa Risicumilta voit hakea, jos olet 18-vuotta täyttänyt, hyvin raha-asiansa hoitanut henkilö.

==> HAE Vippiä Risicumilta <==

Viestilaina

Suomessa keskimääräinen vippisumma on noin. 200 euroa. Tällä rahalla saa jo paljon helpotusta jos rahapula yllättää. Vippejä otetaan mielellään vaikkapa vähän juhlavimpien ruokaostosten tekoon tai mielitietyn syntymäpäivälahjaan.

Viestilainan lainalaskurin avulla löydät helposti itsellesi sopivan lainasumman paikkaamaan rahantarvettasi. Lainalaskuri ilmoittaa sinulle myös vipistä aiheutuvat kulut sekä laina-ajan.

Viestilaina antaa myös mahdollisuuden muuttaa vipin maksuaikataulua joustavasti. Eräpäivää voit siirtää niin monesti kuin haluat, mutta yhteensä enintään kuukauden.

Vippiä voit hakea minä vuorokauden aikana tahansa. Rahat saat tilillesi täysin viiveettä asiakaspalvelun aukioloaikoina. Myös lainahakemus netin kautta tehtynä on täysin maksuton.

==> HAE Vippiä Viestilainalta <==

(Osa tämän sivuston linkeistä on nk. Affiliate-linkkejä. Tälläistä linkkiä klikatessasi siirryt palveluntarjoajan sivuille Affiliate-verkoston kautta, joka maksaa tälle sivustolle rahaa klikkauksista)